Alıntı:
yet_one Nickli Üyeden Alıntı
Bu hypervm ye asla bulaşmayın diyorum tam anlamıyla bela hata üzerine hata kurulumdan lxr panele kadar olan kısımda delirtti beni neresine dokunsam elimde kalıyor türkçe kaynak zaten yok hataların çözümü için ingilizce kaynak arıyorum oda yok 10 kere kurdum kaldırdım yok yokyokdinine imanına küfür ettim en sonunda ulan madem bişeyi yapamıosun arkadaş ne die ortaya atılıosın herkezin aüzında bir hypervm türküsü almış yürümüş stabil değil arkadaşım dien tek bir kişi yok bütün türkçe kaynakların hepsi birbirinden alıntı türkiyede zaten bu işten anlayan bir elin 5 parmağı kadar oda olayı kendine yonttuğundan hiç kaynak yok biri kaynak yazar bütün forumlar ondan kopyalar hangi foruma yazı yazsan cevap yok adam hypervm yi hayatında ilkkez yazıyı kopyalarken duymuş en iyi cpnalden şaşmamak veya solusvm kullanmak solusun iyi olduğunu duydum ona geçmeyi düşünüyorum
|
biraz sakin olursak
katılıyorum ya openvz tabanlı solusvm kullan çok rahat edersin ciddi derecede basit ve stabildir kolaydır kullanımı sistem kaynaklarını pek tüketmez uzun ömürlüdür,
yada
vmware server kur oda iyidir ilk başta işi bilmiyorsan deli olrsn birkaç kucalamayla bulrsn snra basit ztn 2 gün kurcala gerisi gelyr kaynakta bol.