Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-27-2010, 09:40 AM   #1 (permalink)
nusret
Acemi Penguen

Lightbulb Zimbra Collaboration Suite (OpenSource)

Merhaba,

Yeni üye oldum ve genel olarak forum içerine göz attım. Çok düzenli ve güzel bir forum olmuş ellerinize ve gözlerinize sağlık. Bir çok siteden farklı olarak insanları çekmek için bilgi kaynağı olmak yerine bilgi karmaşasına dönmüş siteler gibi değilsiniz.

Bir çok insan linux kelimesini kullanıyor ama linux kullanmaktan çekiniyor. Micro$oft problemleri o kadar göz korkutmuş ve o kadar oyalıyor ki geçiş yapamıyorlar. Bunları bizzat yaşamış birisi olarak ta biliyorum.
- Foruma özel olarak birlikte forumlardaki işletim sistemlerinin kurulumu ve bulundukları serverdan geçişi kolaylaştırıcı resimli ve anlatımlı dokümanlar hazırlayabiliriz.
- Zimbra hakkında dokümanlar yayınlayarak Exchange'in sunduğundan fazlasına ücretsiz olarak sahip olabileceklerini anlatabiliriz.
Üstelik Exchange için Anti-Spam, Anti-Virus yazılımlarına para verirken, tüm bunlar zimbra ile birlikte gelen ücretsiz, güçlü ve başarılı yazılımlar.

Sözün özü;
Yeni bir bölüm açarak adına "Zimbra Collaboration Suite (OpenSource)" desek nasıl olur?
nusret isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla